De kelder van dr. Mills

Moeilijkheidsgraad
8-14 Spelers
90 Minuten
275 Prijs

Het gerucht gaat de ronde dat dr. Mills zich in de kelder verstopte tijdens de sluiting van de fabriek. De kelder was toen een heus doolhof. Dr. Mills was als ingenieur verantwoordelijk voor de samenstelling van het papier, een functie waarin hij zich stierlijk verveelde. Hij zou zich echter dagelijks in de kelder opsluiten om allerlei vreemde en angstaanjagende experimenten uit te voeren. Alle experimenten mochten het daglicht niet zien …

In de overtuiging dat het louter om verzonnen en fantastische verhalen ging, besteedden de mensen er nauwelijks aandacht aan. Dr. Mills werd dan ook snel vergeten … De toegang tot de verschillende kelders werd afgesloten zodat niemand er kon binnendringen.

Onlangs beweerden een aantal personen echter getuige te zijn van onverklaarbare verdwijningen op de Intermills-site. Tijdens restauratiewerken werd er een toegang tot de kelders blootgelegd en de nieuwsgierige zielen die naar binnen waren geglipt, zijn nooit meer  teruggezien … Diezelfde getuigen verklaarden eveneens huiveringwekkend gekrijs en angstaanjagende kreten gehoord te hebben … De geruchtenmolen komt weer op gang. Het is dr. Mills … met zijn vreselijke experimenten … Het kan alleen maar hij zijn!

Tot op vandaag is er nog geen enkel onderzoek gevoerd en is nog niemand op zoek gegaan naar verklaringen. De bestuurders van Intermills hadden dan ook geen andere keuze dan deze hellepoort opnieuw af te sluiten om de mysterieuze verdwijningen een halt toe te roepen!

Maar misschien heb jij wel de sleutel in handen … Kun je samen met een groep van uitsluitend volwassenen uitzoeken wat dr. Mills allemaal uitspookt? Kun je de vreselijke mysteries op de Intermills-site ontrafelen?

Je moet het samen met je team doen. Je krijgt geen hulp van buitenaf, geen hulp van de verantwoordelijken van Intermills of de autoriteiten, NIEMAND komt jullie helpen …

Durf jij het aan om binnen te treden in de kelders waar niemand nog een voet durft te zetten? En vooral, slaag je erin om eruit te geraken …?

30 augustus 2013, een belangrijke datum voor de Intermills-site. Het is immers op die dag dat de oude schoorsteen van de papierfabriek afgebroken wordt. Wat niet bekend wordt gemaakt of door enkelen in de doofpot wordt gestopt, is de mysterieuze verdwijning van dr. Mills.