Het mysterie van Elliot

Moeilijkheidsgraad
4-7 Spelers
60 Minuten
99 Prijs

Een onrustwekkende verdwijning, geheimen, meubels vol valstrikken maar ook gevaarlijke mechanismen … In deze escape room betreed je het atelier van een beroemde designer.

Gedurende maximaal een uur speel je s amen met je team in een echt spionageverhaal, in de schaduw van de beroemdste geheim agent ter wereld.

Elliot, de beste vriend van agent 007 geeft geen teken van leven meer.

  • Waarom is deze zoon van een schrijnwerker, gepassioneerd door hout en technologie, met een diploma aan de prestigieuze academie van Wattford, plots verdwenen?
  • Is hij ondergedoken? Is hij ontvoerd? Gaat het om een afrekening?
  • En wie is Elliot eigenlijk?
  • Een gewone designer?
  • Een echte vriend?
  • Een verrader?
  • Een lid van een geheime organisatie?
  • Een dubbelagent?

Agent 007 heeft dringend je hulp nodig! Hij is op missie in het buitenland en als hij naar Elliot op zoek gaat wordt zijn ware identiteit misschien onthuld. Er is geen andere mogelijkheid meer. Samen met je team moet je de zware taak op je schouders nemen en Elliot terugvinden!

Zoek eerst en vooral in de kleinste hoekjes van het atelier van Elliot. Hier zul je ongetwijfeld een aantal aanwijzingen vinden. Maar opgelet! Elliot kent alle trucjes van geheime agenten.

Dus wees op je hoede! Wat simpel lijkt, is misschien wel heel complex. Wat evident lijkt, is dat misschien helemaal niet! Elk onbeduidend voorwerp bevat misschien wel een schat aan informatie voor je opdracht!

Wees dus voortdurend op je hoede, ontrafel elke boodschap, analyseer elk mechanisme, los elk raadsel op, vind tips en vermijd valkuilen! Denk samen logisch na en analyseer alle aanwijzingen om de opdracht tot een goed einde te brengen!

Elliot moet ergens zijn … Elke minuut telt en je hebt er maar 60!

Veel geluk.

Agent 007 heeft je hulp nodig! Zijn beste vriend is vermist en de tijd dringt … Slaag je erin om met geheime boodschappen en machiavellistische valstrikken het mysterie van Elliot te ontrafelen?