Paniek aan boord van de STORM II

Moeilijkheidsgraad
4-6 Spelers
60 Minuten
99 Prijs

Maximaal een uur lang word je ondergedompeld in een echt rampenscenario in een onderzeeër in diepe problemen. Stress en paniek verzekerd maar je moet jezelf onder controle houden om uit te groeien tot de held waar heel de bemanning op wacht.

Na een intense en uitputtende strijd tegen de vijand heerst er totale chaos aan boord van de Storm II. De torpedoafweer heeft zijn nut bewezen en is erin geslaagd om de torpedo’s van de vijand af te leiden. De romp van de boot lijkt intact maar de motoren draaien niet meer … De boot moet zo snel mogelijk weg maar de bemanning antwoordt niet meer …

De bemanning en de kapitein van de Storm II zijn bewusteloos of gewond door de onophoudelijke schokken die de explosies van de vijand veroorzaakten. Ze zijn niet in staat om je te helpen. Je hebt geen keuze meer, je moet het zelf doen!

Eerst en vooral is het van cruciaal belang dat je de motoren terug aan de praat krijgt. Vergeet ook niet om je huidige positie te bepalen. Op die manier kun je een vluchtroute berekenen om de Storm II terug in veilige en beschermde wateren te brengen. Zodra je zeker weet dat alle gevaar geweken is, voer je de noodzakelijke handelingen uit om de duikboot terug aan het oppervlak te laten komen en de volledige bemanning te evacueren.

Het hele verhaal speelt zich af in de duikboot. Om te kunnen slagen, moet je steeds geconcentreerd blijven, niet toegeven aan de stress die het lawaai met zich meebrengt en de paniek die het zuurstofgebrek ontegensprekelijk veroorzaakt!

De Storm II zit in zwaar weer … Elke minuut telt en je hebt er maar 60!

Veel succes!

De volledige bemanning rekent op jou! De Storm II zit in zwaar weer … Zowel de kapitein als de rest van de bemanning zijn zwaargewond. Enkel jij kunt hen nog uit hun hachelijke situatie redden! Slaag jij erin om de volledige bemanning van de verdrinkingsdood te redden? Je krijgt 60 minuten en geen minuut meer …