Een plus een is … een

Moeilijkheidsgraad
4-6 Spelers
60 Minuten
99 Prijs

Een moord, een onrustwekkende verdwijning, valse identiteiten en geheimen … Deze escape room sleept je maximaal een uur lang mee in het kluwen van een complexe misdaad. Samen met je team speel je de hoofdrol in een echt politieonderzoek, in de schaduw van de beroemdste inspecteurs …

In het begin lijkt alles erg eenvoudig voor inspecteur Columbo: de aanwijzingen zijn overduidelijk en zouden snel tot de naam van de moordenaar moeten leiden. Een eenvoudige autopsie zou de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer moeten kunnen bepalen. Een routineklusje …!

Maar de dag na de moord blijkt dat het slachtoffer geen normaal leven heeft geleid en inspecteur Columbo vreest dat de zaak wel heel wat ingewikkelder dan gedacht zou kunnen worden.

  • Wat is de exacte identiteit van het slachtoffer dat een dubbelleven leidde?
  • Is minstens een van de twee zijn echte identiteit?
  • Wat verbergt hij achter zijn dubbelleven?
  • Is zijn dubbelleven de aanleiding voor de moord?

De inspecteur is ervan overtuigd dat hij de sleutel in handen heeft en besluit zijn onderzoek te richten op de geheimen die het complexe leven van dit slachtoffer omhullen.

Een donderslag bij heldere hemel op de dag na de moord … Inspecteur Columbo is van de aardbol verdwenen!

Is zijn verdwijning het gevolg van zijn speurwerk? Heeft hij iets bezwarends ontdekt? Tijd om het uit te zoeken …

Inspecteur Columbo heeft zijn notities ergens achtergelaten. Zoek ze en neem het onderzoek in handen! De resultaten van de autopsie, de verschillende stukjes informatie, een analyse van de aanwijzingen … Al die elementen moeten je op weg helpen om de echte moordenaar te vinden en vooral om inspecteur Columbo terug te vinden!

Kun je het mysterie ontrafelen? Haast je … Elke minuut telt en je hebt er maar 60!

Veel succes!

Op het eerste gezicht een eenvoudige moord … Het onderzoek zou door inspecteur Columbo snel afgerond moeten zijn.